Jawatan Kosong di Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM), Kerja Kosong di Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM), Jobs Malaysia 2011, Jawatan Kosong Terkini, Kerja Kosong 2011, Peluang Kerjaya di Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM), Jobs Vacancy at Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM), Career at Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM)
Warganegara Malaysia yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon kekosongan jawatan di Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia seperti berikut:

1. Pemandu Kenderaan Gred R3
2. Pembantu Am Pejabat Gred N1

MUAT TURUN SYARAT KELAYAKAN
MUAT TURUN BORANG PERMOHONAN

Cara Memohon:
1. Permohonan hendaklah dibuat dalam Borang SPRM.PENG. 1/2010 yang boleh didapati dengan percuma di Ibu Pejabat SPRM Putrajay dan di Negeri yang terdapat kekosongan jawatan berkenaan atau melalui I man web SPRM di www.sprm.gov.my.

2. Calon-calon yang sedang berkhidmat dalam perkhidmatan Kerajaan/Badan Berkanun/Kuasa Tempatan hendaklah memohon melalui Ketua Jabatan masing-masing mengikut Peraturan-Peraturan Pegawai Awam (Pelantikan, Kenaikan Pangkat dan Penamatan Perkhidmatan) 2005 1 (P.U. (A) 176/2005) Perenggan 10 dan hendaklah disertai dengan Kenyataan Perkhidmatan yang lengkap dan kemaskini serta Laporan Penilaian Prestasi Khas disertakan bersama dalam permohonan tersebut.

3. Borang permohonan yang lengkap diisi hendaklah dikemukakan terus kepada:

KETUA PESURUHJAYA
SURUHANJAYA PENCEGAHAN RASUAH MALAYSIA
BAHAGIAN PENGURUSAN SUMBER MANUSIA DAN PENTADBIRAN AM
[UNIT PENGAMBILAN]
KOMPLEKS D, ARAS 5, BLOK D6
PUSAT PENTADBIRAN KERAJAAN PERSEKUTUAN
PETI SURAT 6000
62007 PUTRAJAYA


Tarikh Tutup Permohonan Pada 11 April 2011
Advertisement