Universiti Malaysia Kelantan or UMK is a new public institution of higher learning incorporated by the Government of Malaysia. The University is in operation since July 2007 where entrepreneurship education is the foundation for all curricula. Thus champions in entrepreneurship education. We are looking for a dynamic, creative, independent and highly motivated individual with good academic qualifications and strong interest in teaching and research to take up the following positions in specific area of specialization as identified by the following academic cluster/groups.

Universiti Malaysia Kelantan (UMK) memerlukan individu yang boleh bekerja dengan pengawasan yang minimum (independent), bekerja dalam satu pasukan (teamwork), dinamik, kreatif dan inovatif untuk membangun universiti. Individu yang berkelayakan dipelawa untuk mengisi jawatan-jawatan seperti berikut :-
1. Jurutera
2. Pegawai Tadbir
3. Penolong Pegawai Tadbir
4. Pembantu Makmal
5. Juruteknik
6. Pengawal Keselamatan
(a) Semua permohonan perlu dibuat secara `on-line’ melalui laman web http://jobs.umk.edu.my/job/ sepenuhnya.
(b) Permohonan yang tidak lengkap diisi secara ‘on-line’ atau tidak menggunakan Sistem Permohonan Jawatan secara ‘on-line’ boleh menyebabkan permohonan tidak akan dipertimbangkan.


TARIKH TUTUP PERMOHONAN 15 OKTOBER 2011

Info Lanjut Click Here Advertisement